Rolo aluminijumska vrata


Materijali i izrada


Rolo vrata su modernog i elegantnog izgleda, sa funkcijom vertikalnog podizanja i namotavanja plašta iznad vrata u rolnu pri čemu se maksimalno štedi prostor vaše garaže.
U svakoj situaciji vrata rade precizno, tiho i pouzdano. Dovoljno je pritisnuti dugme upravljača, i za par sekundi možete uspešno parkirati svoj automobil u garažu. Pored koršćenja za garažna vrata, ugrađuju na servise, magacine, lokale, radnje i slične objekte.
Aluminijumska termoizolovana vrata izrađena su od lamela širine 77 mm, a debljina lamele 23 mm. Sendvič ispuna poliuretanom obezbeđuje dobru termoizolaciju.
Plašt kliza po aluminijumskim vodilicama koje imaju ugrađene gume za dihtovanje. Zadnja lamela se pravi od profilisanog aluminijuma i ima ugrađenu diht gumu celom širinom vrata, i sprečava prodor prašine i vazduha.
Izrađuju se u standardnim bojama: bela i siva, a mogu se farbati u boju po želji investitora. Visoke su tehnološke izrade, postojane na suncu, kiši i snegu.

Pogon i elektronika


Vrata su snabdevena bočnim trofaznim industrijskim motoreduktorom Tip Garog, upravljačkom kutijom (taster) i uređajem za automatsko zaustavljanje vrata u krajnjem gornjem i donjem položaju.


U slučaju nestanka električne energije vrata se mogu otvoriti preko posebne ručice-kurble na motoreduktoru. Postoji mogućnost ugradnje elektronike za daljinsko upravljanje, foto ćelije, sigurnosne kontakt gume.

Plašt kliza po aluminijumskim vodilicama koje imaju ugrađene gume za dihtovanje. Zadnja lamela ima ugrađenu diht gumu celom širinom vrata, i sprečava prodor prašine i vazduha. U slučaju vrlo velikih vrata (preko 20m2), obezbeđuje se lančani prenosni odnos, zaštitna kočnica protiv pada vrata.